Том 3, № 1 (2020)

DOI: https://doi.org/10.31866/2616-7468.3.1.2020

Весь випуск

Переглянути або завантажити весь випуск PDF

Зміст

ЯКІСТЬ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ

Рейтинг зразків у технології водно-спиртових настоїв за профільним нелінійним критерієм якості PDF (English)
Iryna Koretska, Oleh Kuzmin, Tetiana Zinchenko 12-24
Моделювання рецептурного складу напівфабрикатів білково-вуглеводних PDF (English)
Kateryna Sefikhanova, Vladyslav Prymenko, Anna Helikh 25-36
Перспективи виробництва міцних алкогольних напоїв в умовах приватних господарств для закладів індустрії гостинності PDF (English)
Svitlana Kovalchuk, Inha Dochynets, Liliia Stakhurska 37-44

ІННОВАЦІЙНІ ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ

Інноваційні технології кулінарної продукції з використанням кіноа та інуліну PDF (English)
Mykhailo Peresichnyi, Svitlana Peresichna 46-58
Технологічні аспекти використання плодів айви в технології морозива PDF (English)
Julia Nakonechna, Inna Tіurikova 59-68
Інноваційні технології виробництва сиров’ялених суцільном’язових продуктів на основі м’яса птиці PDF (English)
Tatiana Kryzhska 69-79
Інноваційні технології кондитерських виробів із використанням пюре з обліпихи PDF
Oleksandra Horobets, Yulia Levchenko, Anzhela Boroday 80-93

АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

Моніторинг особливостей визначення ефективності гастрономічних подієвих заходів PDF (English)
Mykola Ohiienko, Olena Shebanina, Alona Ohiienko 96-108
Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу рекреаційного району PDF
Mykola Lyashuk, Iryna Ierko 109-119
Концептуалізація facility менеджменту у готельному бізнесі PDF (English)
Liudmіla Bovsh, Larysa Gopkalo 120-129