Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний штат
Заява про конфіденційність
Контактна інформація
Пошук
Пошук
Увійти
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
Том 3 № 1 (2020)
Том 3 № 1 (2020)
DOI:
https://doi.org/10.31866/2616-7468.3.1.2020
Опубліковано:
2020-06-19
Весь випуск
PDF
ЯКІСТЬ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ
Рейтинг зразків у технології водно-спиртових настоїв за профільним нелінійним критерієм якості
Iryna Koretska, Oleh Kuzmin, Tetiana Zinchenko
12-24
PDF (English)
Моделювання рецептурного складу напівфабрикатів білково-вуглеводних
Kateryna Sefikhanova, Vladyslav Prymenko, Anna Helikh
25-36
PDF (English)
Перспективи виробництва міцних алкогольних напоїв в умовах приватних господарств для закладів індустрії гостинності
Svitlana Kovalchuk, Inha Dochynets, Liliia Stakhurska
37-44
PDF (English)
ІННОВАЦІЙНІ ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
Інноваційні технології кулінарної продукції з використанням кіноа та інуліну
Mykhailo Peresichnyi, Svitlana Peresichna
46-58
PDF (English)
Технологічні аспекти використання плодів айви в технології морозива
Julia Nakonechna, Inna Tіurikova
59-68
PDF (English)
Інноваційні технології виробництва сиров’ялених суцільном’язових продуктів на основі м’яса птиці
Tatiana Kryzhska
69-79
PDF (English)
Інноваційні технології кондитерських виробів із використанням пюре з обліпихи
Oleksandra Horobets, Yulia Levchenko, Anzhela Boroday
80-93
PDF
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Моніторинг особливостей визначення ефективності гастрономічних подієвих заходів
Mykola Ohiienko, Olena Shebanina, Alona Ohiienko
96-108
PDF (English)
Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу рекреаційного району
Mykola Lyashuk, Iryna Ierko
109-119
PDF
Концептуалізація facility менеджменту у готельному бізнесі
Liudmіla Bovsh, Larysa Gopkalo
120-129
PDF (English)
Подати статтю
Подати статтю
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів
Ключові слова
Поточний номер