Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації

Науковий журнал «Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації» є науковим рецензованим виданням відкритого доступу, що публікує статті з висвітлюванням основних напрямів розвитку ресторанної та готельної справи, а саме: стратегічний та інноваційний розвиток закладів готельно-ресторанного бізнесу; актуальні питання кулінарології, еногастрономії, кулінарної етнології та сервісології; теоретичні та практичні аспекти впровадження харчових технологій функціонального призначення; питання екології харчування та надання готельно-ресторанних послуг; економіка, маркетинг, менеджмент, конкурентоспроможність, сучасні інформаційні та комунікативні технології в готельно-ресторанній справі.

Головна мета журналу – сприяння розвитку наукових досліджень у галузі готельно-ресторанної справи.

Видання включено до Переліку наукових фахових видань України (категорія «Б») відповідно до наказу МОН України від 28.12.2019 № 1643 за спеціальностями: 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа».


Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації

ISSN: 2616-7468 (print),
ISSN: 2617-9504 (online)

Свідоцтво про державну реєстрацію:
Серія КВ № 23137-12977 Р від 08.02.2018

Рік заснування: 2018

Періодичність друку: 2 рази на рік

Мова видання:
українська, російська, англійська (змішаними мовами)

Засновник:
Київський національний університет культури і мистецтв

Голова редакційної ради: Михайло Пересічний

Головний редактор: Григорій Дейниченко

Заступник головного редактора: Ірина Калачова

Відповідальний секретар: Олена Каролоп

Адреса редакції:
вул. Є. Коновальця, 36 (корпус 2), каб. 108а, Київ, 01133

тел.: +38(067)5034412; +38(097)3737614

E-mail: restaurant-hotel@knukim.edu.ua, grs-ndi@ukr.net

Науковий журнал відображається в наступних базах даних: BASE, Central and East European Index, Crossref, DOAJ, Google Академія, OpenAIRE, Polska Bibliografia Naukowa (PBN), ResearchBib, ROAD: довідник наукових ресурсів відкритого доступу, Scilit, Index Copernicus Journals Master List, Journal Factor, Ulrich's Periodicals Directory, WORLDCAT, Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського, Наукова періодика України (УРАН).

Всі матеріали поширюється на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International License, яка дозволяє іншим розповсюджувати роботу з визнанням авторства цієї роботи і першої публікації в цьому журналі.

Науковий журнал «Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації» дотримується політики відкритого доступу: Budapest Open Access Initiative's definition of Open Access.


Том 2, № 2 (2019)

Весь випуск

Переглянути або завантажити весь випуск PDF

Зміст

ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННІ ПОСЛУГИ ТА ІННОВАЦІЇ

Особливості надання послуг на круїзних кораблях PDF
Iryna Antonenko, Iryna Melnyk 180-193
Особливості організації корпоративних заходів PDF
Karyna Svidlo, Nataliia Yakymenko-Tereshchenko, Nadiia Popova 194-212
Гастрономічні фестивалі як форма подієвого туризму та розвитку ресторанного бізнесу PDF
Mykola Ohiienko, Alona Ohiienko 213-222

ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ

Дослідження теплообміну в процесі уварювання овочевого соку PDF
Oleksandr Cherevko, Olga Mayak, Stanislav Kostenko, Aziz Sardarov 224-238
Вплив структуроутворювачів на реологічні властивості зернових смузі PDF
Serhii Neilenko, Myroslav Kryvoruchko 239-247
Інноваційні технології cоусу майонез PDF
Ihor Hryshchenko, Nadiia Kravchuk, Olena Zborovska 248-259

ПІДПРИЄМНИЦТВО В СФЕРІ ГОСТИННОСТІ

Організаційно-правові форми підприємництва в готелях: аргументи щодо вибору PDF
Mykhailo Manov, Tetiana Tkachenko 262-271
Особливості застосування аутсорсингу в готельно-ресторанному бізнесі PDF
Olena Vasylenko, Svitlana Lytvynets 272-283
Особливості бізнес-планування в сфері обслуговування PDF
Viktor Zinchenko 284-291