Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації

Науковий журнал «Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації» є науковим рецензованим виданням відкритого доступу, що публікує статті з висвітлюванням основних напрямів розвитку ресторанної та готельної справи, а саме: стратегічний та інноваційний розвиток закладів готельно-ресторанного бізнесу; актуальні питання кулінарології, еногастрономії, кулінарної етнології та сервісології; теоретичні та практичні аспекти впровадження харчових технологій функціонального призначення; питання екології харчування та надання готельно-ресторанних послуг; економіка, маркетинг, менеджмент, конкурентоспроможність, сучасні інформаційні та комунікативні технології в готельно-ресторанній справі.

Головна мета журналу – сприяння розвитку наукових досліджень у галузі готельно-ресторанної справи.

Видання включено до Переліку наукових фахових видань України (категорія «Б») відповідно до наказу МОН України від 28.12.2019 № 1643 за спеціальностями: 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа».


Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації

ISSN: 2616-7468 (print),
ISSN: 2617-9504 (online)

Свідоцтво про державну реєстрацію:
Серія КВ № 23137-12977 Р від 08.02.2018

Рік заснування: 2018

Періодичність друку: 2 рази на рік

Мова видання:
українська, російська, англійська (змішаними мовами)

Засновник:
Київський національний університет культури і мистецтв

Голова редакційної ради: Михайло Пересічний

Головний редактор: Григорій Дейниченко

Заступник головного редактора: Ірина Калачова

Відповідальний секретар: Олена Каролоп

Адреса редакції:
вул. Є. Коновальця, 36 (корпус 2), каб. 108а, Київ, 01133

тел.: +38(067)5034412; +38(097)3737614

E-mail: restaurant-hotel@knukim.edu.ua, grs-ndi@ukr.net

Науковий журнал відображається в наступних базах даних: BASE, Central and East European Index, Crossref, DOAJ, Google Академія, OpenAIRE, Polska Bibliografia Naukowa (PBN), ResearchBib, ROAD: довідник наукових ресурсів відкритого доступу, Scilit, Index Copernicus Journals Master List, Journal Factor, Ulrich's Periodicals Directory, WORLDCAT, Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського, Наукова періодика України (УРАН).

Всі матеріали поширюється на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International License, яка дозволяє іншим розповсюджувати роботу з визнанням авторства цієї роботи і першої публікації в цьому журналі.

Науковий журнал «Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації» дотримується політики відкритого доступу: Budapest Open Access Initiative's definition of Open Access.


Том 3, № 1 (2020)

Весь випуск

Переглянути або завантажити весь випуск PDF

Зміст

ЯКІСТЬ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ

Рейтинг зразків у технології водно-спиртових настоїв за профільним нелінійним критерієм якості PDF (English)
Iryna Koretska, Oleh Kuzmin, Tetiana Zinchenko 12-24
Моделювання рецептурного складу напівфабрикатів білково-вуглеводних PDF (English)
Kateryna Sefikhanova, Vladyslav Prymenko, Anna Helikh 25-36
Перспективи виробництва міцних алкогольних напоїв в умовах приватних господарств для закладів індустрії гостинності PDF (English)
Svitlana Kovalchuk, Inha Dochynets, Liliia Stakhurska 37-44

ІННОВАЦІЙНІ ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ

Інноваційні технології кулінарної продукції з використанням кіноа та інуліну PDF (English)
Mykhailo Peresichnyi, Svitlana Peresichna 46-58
Технологічні аспекти використання плодів айви в технології морозива PDF (English)
Julia Nakonechna, Inna Tіurikova 59-68
Інноваційні технології виробництва сиров’ялених суцільном’язових продуктів на основі м’яса птиці PDF (English)
Tatiana Kryzhska 69-79
Інноваційні технології кондитерських виробів із використанням пюре з обліпихи PDF
Oleksandra Horobets, Yulia Levchenko, Anzhela Boroday 80-93

АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

Моніторинг особливостей визначення ефективності гастрономічних подієвих заходів PDF (English)
Mykola Ohiienko, Olena Shebanina, Alona Ohiienko 96-108
Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу рекреаційного району PDF
Mykola Lyashuk, Iryna Ierko 109-119
Концептуалізація facility менеджменту у готельному бізнесі PDF (English)
Liudmіla Bovsh, Larysa Gopkalo 120-129