Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний штат
Заява про конфіденційність
Контактна інформація
Пошук
Пошук
Увійти
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
Том 7 № 1 (2024)
Том 7 № 1 (2024)
DOI:
https://doi.org/10.31866/2616-7468.7.1.2024
Опубліковано:
2024-05-15
Весь випуск
PDF
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Реабілітаційний сервіс у сфері гостинності
Ігор Комарніцький, Людмила Бовш, Оксана Олійник, Ксенія Приходько
10-30
PDF
Бізнес-комунікації підприємств індустрії гостинності в умовах політичної неcтабільності
Оксана Полінкевич
31-47
PDF
Антикризове управління підприємствами готельно-ресторанного бізнесу як ургентний інструментарій подолання непередбачуваних ситуацій у складних економічних умовах
Людмила Батченко, Лілія Гончар, Валерія Коваленко
48-70
PDF
Територіальна організація курорту «Яремче» у Надвірнянському районі Івано-Франківської області
Володимир Клапчук, Володимир Дудін, Тарас Клапчук, Леся Польова
71-90
PDF
SMM-менеджмент суб’єкта ресторанного бізнесу
Ірина Верезомська, Людмила Бовш, Ганна Ворошилова
91-110
PDF
Застосування штучного інтелекту в ресторанному бізнесі
Наталія Кирніс
111-122
PDF
ІННОВАЦІЙНІ ХАРЧОВІ ТА РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Визначення закономірностей зміни пористості напівпроникних мембран після розділення молочної сировини
Григорій Дейниченко, Дмитро Дмитревський, Віталій Червоний, Дмитро Горєлков
124-141
PDF
Фізико-хімічні показники хліба гречаного безглютенового бездріжджового
Аліна Васьківська, Світлана Пересічна
142-159
PDF
Технологія збагачення молочних продуктів А2 каротиноїдами морквяного порошку
Марина Самілик, Роман Цирулик
160-173
PDF
Ефективні способи зберігання вина в закладах ресторанного господарства
Сергій Неіленко, Ірина Цирулик
174-185
PDF
Подати статтю
Подати статтю
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів
Ключові слова
Поточний номер