№ 2 (2018)

DOI: https://doi.org/10.31866/2616-7468.2.2018

Весь випуск

Переглянути або завантажити весь випуск PDF

Зміст

АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

Проблеми формування та реалізації інноваційних систем готельно-ресторанного бізнесу PDF
Nadiia Sapelnikova, Olena Nykonchuk 12-22
Перспективи розвитку бутік-готелів в Україні PDF
Irina Verezomska 23-29

ІННОВАЦІЙНІ АСПЕКТИ ВПРОВАДЖЕННЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ

Інноваційні технології десертів із підвищеною біологічною цінністю PDF
Artem Antonenko 32-42
Інноваційні способи різання рослинної сировини PDF
Victor Goots (Guts), Alina Sheyina, Olga Koval 43-61

МЕНЕДЖМЕНТ ТА ІННОВАЦІЇ

Репутаційний капітал як основа економічного зростання підприємств сфери готельно-ресторанного бізнесу PDF
Liudmila Batchenko, Liliia Honchar 64-80
Характеристика методів менеджменту в ресторанному бізнесі PDF
Oleksii Tonkykh, Oksana Oliinyk 81-92
Інноваційні технології господарювання в ресторанному бізнесі PDF
Olena Zavadynska 93-102
Інноваційний потенціал лідерства-служіння в готельному бізнесі PDF
Victoria Pylypiv 103-113
Категорія «якість» у контексті функціонування підприємств готельно-ресторанного бізнесу PDF
Valentyna Rusavska 114-126

ВИЩА ШКОЛА

Особливості проектування сучасних приміщень культурно-дозвіллєвого призначення в закладах ресторанного господарства PDF
Sergii Neilenko, Tetyana Starychenko 128-137