Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний штат
Заява про конфіденційність
Контактна інформація
Пошук
Пошук
Увійти
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
№ 2 (2018)
№ 2 (2018)
DOI:
https://doi.org/10.31866/2616-7468.2.2018
Опубліковано:
2018-12-26
Весь випуск
PDF
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Проблеми формування та реалізації інноваційних систем готельно-ресторанного бізнесу
Nadiia Sapelnikova, Olena Nykonchuk
12-22
PDF
Перспективи розвитку бутік-готелів в Україні
Irina Verezomska
23-29
PDF
ІННОВАЦІЙНІ АСПЕКТИ ВПРОВАДЖЕННЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Інноваційні технології десертів із підвищеною біологічною цінністю
Artem Antonenko
32-42
PDF
Інноваційні способи різання рослинної сировини
Victor Goots (Guts), Alina Sheyina, Olga Koval
43-61
PDF
МЕНЕДЖМЕНТ ТА ІННОВАЦІЇ
Репутаційний капітал як основа економічного зростання підприємств сфери готельно-ресторанного бізнесу
Liudmila Batchenko, Liliia Honchar
64-80
PDF
Характеристика методів менеджменту в ресторанному бізнесі
Oleksii Tonkykh, Oksana Oliinyk
81-92
PDF
Інноваційні технології господарювання в ресторанному бізнесі
Olena Zavadynska
93-102
PDF
Інноваційний потенціал лідерства-служіння в готельному бізнесі
Victoria Pylypiv
103-113
PDF
Категорія «якість» у контексті функціонування підприємств готельно-ресторанного бізнесу
Valentyna Rusavska
114-126
PDF
ВИЩА ШКОЛА
Особливості проектування сучасних приміщень культурно-дозвіллєвого призначення в закладах ресторанного господарства
Sergii Neilenko, Tetyana Starychenko
128-137
PDF
Подати статтю
Подати статтю
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів
Ключові слова
Поточний номер