Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний штат
Заява про конфіденційність
Контактна інформація
Пошук
Пошук
Увійти
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
Том 5 № 1 (2022)
Том 5 № 1 (2022)
DOI:
https://doi.org/10.31866/2616-7468.5.1.2022
Опубліковано:
2022-06-30
Весь випуск
PDF
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Організаційно-економічні тригери збалансованого розвитку ресторанної мережі в умовах сервісної економіки
Аліна Поплавська, Людмила Батченко, Лілія Гончар
8-22
PDF
Технології управління конфліктами в готельно-ресторанному бізнесі
Оксана Полінкевич
23-36
PDF
Фулфілмент цифрового маркетингу у ресторанному бізнесі
Людмила Бовш, Ігор Комарніцький, Ксенія Приходько
37-51
PDF
Оцінювання стану розвитку готельного бізнесу в Україні
Оксана Громик
52-62
PDF (English)
Моделювання концептуальних засад діяльності готелю-люкс у Солом’янському районі в м. Києві
Тетяна Ткаченко, Артем Антоненко, Оксана Дзюндзя, Мирослав Криворучко, Наталія Стукальська
63-80
PDF
ІННОВАЦІЙНІ ХАРЧОВІ ТА РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Впровадження безвідходних технологій переробки вторинної молочної сировини
Григорій Дейниченко, Василь Гузенко, Дмитро Дмитревський, Інна Золотухіна, Володимир Перекрест
82-96
PDF
Розробка технології бісквітів зі зниженим вмістом цукру
Ольга Романовська
97-109
PDF (English)
Розроблення та впровадження науково обґрунтованих шкільних сніданків
Анна Собко, Світлана Пересічна
110-130
PDF
Інноваційна технологія глазурованих шоколадом багатошарових чипсів
Ігор Дударєв, Світлана Панасюк, Ірина Тараймович
131-146
PDF
ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Якість як визначальний фактор задоволення потреб споживачів продукції та послуг ресторанного бізнесу
Валентина Русавська, Сергій Неіленко
148-158
PDF
Подати статтю
Подати статтю
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів
Ключові слова
Поточний номер