Том 2, № 2 (2019)

DOI: https://doi.org/10.31866/2616-7468.2.2.2019

Весь випуск

Переглянути або завантажити весь випуск PDF

Зміст

ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННІ ПОСЛУГИ ТА ІННОВАЦІЇ

Особливості надання послуг на круїзних кораблях PDF
Iryna Antonenko, Iryna Melnyk 180-193
Особливості організації корпоративних заходів PDF
Karyna Svidlo, Nataliia Yakymenko-Tereshchenko, Nadiia Popova 194-212
Гастрономічні фестивалі як форма подієвого туризму та розвитку ресторанного бізнесу PDF
Mykola Ohiienko, Alona Ohiienko 213-222

ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ

Дослідження теплообміну в процесі уварювання овочевого соку PDF
Oleksandr Cherevko, Olga Mayak, Stanislav Kostenko, Aziz Sardarov 224-238
Вплив структуроутворювачів на реологічні властивості зернових смузі PDF
Serhii Neilenko, Myroslav Kryvoruchko 239-247
Інноваційні технології cоусу майонез PDF
Ihor Hryshchenko, Nadiia Kravchuk, Olena Zborovska 248-259

ПІДПРИЄМНИЦТВО В СФЕРІ ГОСТИННОСТІ

Організаційно-правові форми підприємництва в готелях: аргументи щодо вибору PDF
Mykhailo Manov, Tetiana Tkachenko 262-271
Особливості застосування аутсорсингу в готельно-ресторанному бізнесі PDF
Olena Vasylenko, Svitlana Lytvynets 272-283
Особливості бізнес-планування в сфері обслуговування PDF
Viktor Zinchenko 284-291