Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний штат
Заява про конфіденційність
Контактна інформація
Пошук
Пошук
Увійти
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
Том 2 № 2 (2019)
Том 2 № 2 (2019)
DOI:
https://doi.org/10.31866/2616-7468.2.2.2019
Опубліковано:
2019-12-23
Весь випуск
PDF
ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННІ ПОСЛУГИ ТА ІННОВАЦІЇ
Особливості надання послуг на круїзних кораблях
Iryna Antonenko, Iryna Melnyk
180-193
PDF
Особливості організації корпоративних заходів
Karyna Svidlo, Nataliia Yakymenko-Tereshchenko, Nadiia Popova
194-212
PDF
Гастрономічні фестивалі як форма подієвого туризму та розвитку ресторанного бізнесу
Mykola Ohiienko, Alona Ohiienko
213-222
PDF
ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Дослідження теплообміну в процесі уварювання овочевого соку
Oleksandr Cherevko, Olga Mayak, Stanislav Kostenko, Aziz Sardarov
224-238
PDF
Вплив структуроутворювачів на реологічні властивості зернових смузі
Serhii Neilenko, Myroslav Kryvoruchko
239-247
PDF
Інноваційні технології cоусу майонез
Ihor Hryshchenko, Nadiia Kravchuk, Olena Zborovska
248-259
PDF
ПІДПРИЄМНИЦТВО В СФЕРІ ГОСТИННОСТІ
Організаційно-правові форми підприємництва в готелях: аргументи щодо вибору
Mykhailo Manov, Tetiana Tkachenko
262-271
PDF
Особливості застосування аутсорсингу в готельно-ресторанному бізнесі
Olena Vasylenko, Svitlana Lytvynets
272-283
PDF
Особливості бізнес-планування в сфері обслуговування
Viktor Zinchenko
284-291
PDF
Подати статтю
Подати статтю
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів
Ключові слова
Поточний номер