Особливості організації корпоративних заходів
DOI:
https://doi.org/10.31866/2616-7468.2.2.2019.188203Ключові слова:
організаційна культура компанії, інноваційна послуга, ювілей компанії, заклади готельного господарстваАнотація
Актуальність. Корпоративні свята виконують значну мотивуючу функцію. Основним засобом мотивації були і залишаються матеріальні блага. Але цього недостатньо, необхідна ще й підтримка духовних цінностей членів компанії-працедавця.
Метою дослідження є наукове обгрунтування методології особливостей організації корпоративного свята на прикладі організації святкування ювілею компанії у ГРК.
Методи дослідження поєднують систематизацію інформації щодо переліку послуг по організації святкування ювілею компанії у ГРК, порівняння вимог до відповідних заходів, більш детально досліджувана матеріально-технічна база та персонал реалізації інноваційної послуги.
Результати. Досліджено вплив різноманітних чинників і складових компонентів ціннісно нормативної підгрупи організаційної культури компанії на формування інноваційної послуги щодо організації святкування ювілею компанії у ГРК. Встановлено вплив вищеозначених чинників і складових на формування основних етапів надання інноваційної послуги щодо організації святкування ювілею компанії. Розроблено раціональний сценарій інноваційної послуги та окреслено матеріально-технічну базу організації святкування ювілею компанії у закладах готельного господарства.Посилання
Chudnovskii, A., Zhukova, M., Belozerova, Iu., & Knyshova, E. (2017). Industriia gostepriimstva: osnovy organizatcii i upravleniia [Hospitality industry: fundamentals of organization and management]. Moscow: Forum [in Russian].
Chudnovskii, A.D., & Belozerova, Iu.M. (2017). Bezopasnost biznesa v industrii turizma i gostepriimstva [Business security in the tourism and hospitality industry]. Moscow: Forum [in Russian].
Dorohuntsov, S.I. (Ed.). (2005). Upravlinnia suchasnym hotelnym kompleksom [Management of a modern hotel complex]. Kyiv: Lira [in Ukrainian].
Kondyterska Art-Prezent [Confectionery Art-Present]. (2018). Retireved from https://www.art-prezent.com.ua/ [in Ukrainian].
Mazaraki, A.A., Peresichnyi, M.I., Shapoval, S.L., Melnychenko, S.V., Karpenko, P.O., Hryhorenko, O.M. … & Pleshkan, N.M.(2012). Proektuvannia hoteliv [Designing of hotels]. Kyiv: Kyiv National University of Trade and Economics [in Ukrainian].
Mettel, B. (2012). Keitering. Rukovodstvo po effektivnomu upravleniiu biznesom [Catering. Effective business management guide]. Moscow: BBPG [in Russian].
Mir torzhestva [World of triumph]. Retireved from https://mirtorjestva.jimdofree.com/ [in Ukrainian].
Murtuzalieva, T.V. (2017). Marketing uslug gostepriimstva i turizma [Marketing of hospitality and tourism services]. Moscow: Dashkov i K [in Russian].
Piatnytska, N.O. (Ed.). (2012). Orhanizatsiia obsluhovuvannia u zakladakh restorannoho hospodarstva [Organization of service in restaurants] (2nd ed). Kyiv: Kondor [in Ukrainian].
Rohliev, Kh.Y. (2005). Osnovy hotelnoho menedzhmentu [Basics of hotel management]. Kyiv: Kondor [in Ukrainian].
Semerkova, L.N., Beliakova, V.A., Sherstobitova, T.I., & Latynova, S.V. (2016). Tekhnologiia I organizatciia gostinichnykh uslug [Technology and organization of hotel services]. Moscow: Infra-M [in Russian].
Spektor, O.V., & Zolotukhina, I.V. (2017). Ekonomichna efektyvnist rozshyrennia asortymentu dodatkovykh posluh u hoteli [Cost effectiveness of expanding the range of additional services in the hotel] Retireved from http://www.spilnota.net.ua/ua/article/id-1428/ [in Ukrainian].
##submission.downloads##
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2019 Karyna Svidlo, Nataliia Yakymenko-Tereshchenko, Nadiia Popova
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Автори зберігають авторські права на статтю та одночасно надають журналу право його першої публікації на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, яка дозволяє іншим особам вільно поширювати опубліковану статтю з обов’язковим посиланням на її авторів та першу публікацію.
Журнал дозволяє авторам зберігати авторські права і права на публікації без обмежень.
Автор опублікованої статті має право поширювати інформацію про неї та розміщувати посилання на роботу в електронному репозитарії установи.