Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний штат
Заява про конфіденційність
Контактна інформація
Пошук
Пошук
Увійти
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
Том 3 № 2 (2020)
Том 3 № 2 (2020)
DOI:
https://doi.org/10.31866/2616-7468.3.2.2020
Опубліковано:
2020-12-21
Весь випуск
PDF
ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННІ ПОСЛУГИ ТА ІННОВАЦІЇ
Наукове обгрунтування комплаєнса готельного бізнесу в умовах пандемії
Liudmіla Bovsh, Larysa Hopkalo, Igor Komarnitskyi
166-181
PDF (English)
Акусотерапія як інноваційний метод оздоровлення у SPA-технологіях підприємств сфери гостинності України
Iryna Medvid, Olena Shydlovska, Tetiana Ishchenko, Viktor Dotsenko
182-194
PDF (English)
Інноваційні технології в управлінні бізнес-процесами підприємств сфери готельно-ресторанних та туристичних послуг
Oleksandr Yakushev
195-208
PDF
ІННОВАЦІЙНІ ХАРЧОВІ ТА РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Наукове обгрунтування технології заварного напівфабрикату геродієтичного призначення
Karyna Svidlo, Tatiana Gavrish
210-220
PDF (English)
Моделювання інноваційної технології плодово-ягідних десертів
Volodymyr Polyovyk, Iryna Koretska, Oleg Kuzmin, Тetiana Zinchenko
221-236
PDF (English)
Моделювання крафтової технології вареної ковбаси «Фірмова плюс»
Anna Helikh, Marina Samilyk, Vladyslav Prymenko, Olha Vasylenko
237-251
PDF
Інноваційні аспекти використання соняшникового ізоляту в технології крафтових сиркових виробів
Natalia Bolgova, Viktoriia Tsyhura, Tamara Khmeliuk
252-261
PDF (English)
Наукове обгрунтування параметрів гострої токсичності напівфабрикатів білково-вуглеводних зі стабілізатором харчових систем
Vladyslav Prymenko, Kateryna Sefikhanova, Inna Zolotukhina, Anna Helikh
262-272
PDF (English)
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Методологія і наукове обґрунтування проєктування курортної території «Рафайлова» в Івано-Франківській області
Volodymyr Klapchuk, Lesia Polova, Alexandr Novosiolov
274-285
PDF (English)
Управління сталим розвитком закладів готельного бізнесу: статистичний та економетричний аналіз
Inna Khovrak
286-298
PDF
Подати статтю
Подати статтю
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів
Ключові слова
Поточний номер