Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний штат
Заява про конфіденційність
Контактна інформація
Пошук
Пошук
Увійти
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
№ 1 (2018)
№ 1 (2018)
DOI:
https://doi.org/10.31866/2616-7468.1.2018
Опубліковано:
2018-06-29
Весь випуск
PDF
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Місія гіда-конферансьє у розвитку ділової гостинності в сучасній Україні
Karyna Svidlo
12-18
PDF (English)
Методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності ресторанів за спеціальними замовленнями (Catering)
Tatyana Kostyshina, Natalia Kyrnis
19-30
PDF
Проблеми розвитку готельно-ресторанного бізнесу в період подолання кризи
Mykhailo Manov, Olena Karolop
31-40
PDF
ІННОВАЦІЙНІ АСПЕКТИ ВПРОВАДЖЕННЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Якість кулінарної продукції функціонального призначення для студентів
Mykhailo Peresichnyi, Svitlana Peresichna
42-56
PDF
Дослідження фізико-хімічних параметрів селеновмісних олій
Igor Gryshchenko
57-63
PDF
Технологія натурального ароматизатора GLV із похідних вищих ненасичених жирних кислот
Galyna Dubova, Olena Lifirenko
64-74
PDF
ЕКОЛОГІЯ ТА ХАРЧУВАННЯ
Розробка технології та визначення якості овочевих паст із йодовмісною сировиною
Karina Palamarek
76-87
PDF
Методологія проектування безалкогольних напоїв резистентної дії
Inna Tiurikova
88-97
PDF
ВИЩА ШКОЛА
Педагогічні інновації у викладанні дисциплін циклу професійної та практичної підготовки фахівців готельно-ресторанної справи
Yuliya Zemlina
100-106
PDF
Застосування принципів універсального дизайну при проектуванні вестибюльної групи приміщень готелю
Serhii Neilenko
107-115
PDF
Подати статтю
Подати статтю
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів
Ключові слова
Поточний номер