№ 1 (2018)

DOI: https://doi.org/10.31866/2616-7468.1.2018

Весь випуск

Переглянути або завантажити весь випуск PDF

Зміст

АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

Місія гіда-конферансьє у розвитку ділової гостинності в сучасній Україні PDF (English)
Karyna Svidlo 12-18
Методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності ресторанів за спеціальними замовленнями (Catering) PDF
Tatyana Kostyshina, Natalia Kyrnis 19-30
Проблеми розвитку готельно-ресторанного бізнесу в період подолання кризи PDF
Mykhailo Manov, Olena Karolop 31-40

ІННОВАЦІЙНІ АСПЕКТИ ВПРОВАДЖЕННЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ

Якість кулінарної продукції функціонального призначення для студентів PDF
Mykhailo Peresichnyi, Svitlana Peresichna 42-56
Дослідження фізико-хімічних параметрів селеновмісних олій PDF
Igor Gryshchenko 57-63
Технологія натурального ароматизатора GLV із похідних вищих ненасичених жирних кислот PDF
Galyna Dubova, Olena Lifirenko 64-74

ЕКОЛОГІЯ ТА ХАРЧУВАННЯ

Розробка технології та визначення якості овочевих паст із йодовмісною сировиною PDF
Karina Palamarek 76-87
Методологія проектування безалкогольних напоїв резистентної дії PDF
Inna Tiurikova 88-97

ВИЩА ШКОЛА

Педагогічні інновації у викладанні дисциплін циклу професійної та практичної підготовки фахівців готельно-ресторанної справи PDF
Yuliya Zemlina 100-106
Застосування принципів універсального дизайну при проектуванні вестибюльної групи приміщень готелю PDF
Serhii Neilenko 107-115