Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний штат
Заява про конфіденційність
Контактна інформація
Пошук
Пошук
Увійти
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
Том 7 № 2 (2024)
Том 7 № 2 (2024)
DOI:
https://doi.org/10.31866/2616-7468.7.2.2024
Опубліковано:
2025-07-15
Весь випуск
PDF
СТРАТЕГІЧНИЙ ТА ІННОВАЦІЙНИЙ РОЗВИТОК ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Формування та реалізація стратегії підвищення конкурентоспроможності суб’єкта ресторанного бізнесу
Ганна Ворошилова
196-206
PDF (English)
Інформаційні технології як фактор конкурентоспроможності готельно-ресторанного підприємства: аналітичний зріз ринку України
Юлія Земліна, Андрій Букатов
207-219
PDF
Впровадження роботизації та застосування штучного інтелекту в готельно-ресторанному бізнесі
Надія Сапельнікова
220-229
PDF (English)
ІННОВАЦІЙНІ ХАРЧОВІ ТА РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Перспективи крафтового виробництва інноваційного ферментованого напою комбучі для закладів індустрії гостинності
Ольга Дулька
232-244
PDF
Наукове обґрунтування інновацій у виробництві функціональних заморожених десертів
Семен Толок
245-260
PDF
Оптимізація процесу технології бісквітного напівфабрикату з підвищеною функціональністю для ресторанної індустрії
Марія Філь
261-270
PDF
ЕКОНОМІКА, МАРКЕТИНГ, МЕНЕДЖМЕНТ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ТА КОМУНІКАТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ
Інклюзивний реабілітаційний туризм як ефективний інструмент соціальної адаптації постраждалих від російської агресії в Україні
Володимир Антоненко
272-284
PDF (English)
Гібридні форми зайнятості та їх ефективність у сфері HoReCa
Анна Максименко
285-293
PDF
Концептуальні механізми цифрової трансформації в індустрії гостинності
Христина Плецан
294-307
PDF (English)
Подати статтю
Подати статтю
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів
Ключові слова
Поточний номер