Весь випуск
Переглянути або завантажити весь випуск |
Зміст
АСПЕКТИ ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
Інноваційні технології дресінгів із використанням напівфабрикатів ліпідів харчової сировини капсульованих | |
Olha Tyshchenko, Pavlo Pyvovarov, Oleksandr Nahornyi, Jose Maria Olmo Peinado | 12-26 |
Інноваційні технології кондитерських виробів геродієтичного призначення з використанням вторинної молочної сировини | PDF (English) |
Karyna Svidlo | 27-35 |
Інноваційні технології смакових харчових добавок | |
Roman Hrushetsky, Iryna Hrynenko, Hans van Klink | 36-44 |
Інноваційне ультразвукове оброблення рибної сировини | |
Hryhorii Deinychenko, Dmytro Horielkov, Vitalii Chervonyi, Dmytro Dmytrevskyi, Shukhrat Atakhanov | 45-58 |
Властивості варених ковбас, вироблених із використанням високого тиску | |
Valerii Sukmanov, Ihor Kirik, Anatolii Palash | 59-83 |
Конкурентопридатність кулінарної продукції функціонального призначення | |
Mykhailo Peresichnyi, Svitlana Peresichna | 84-93 |
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів функціонального призначення для учнів | |
Anna Sobko | 94-108 |
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Значення сфери гостинності в управлінні сучасним мегаполісом | |
Zdzislaw Siorage, Yurii Kariahin, Mykhailo Manov | 110-120 |
Тенденції розвитку готельного бізнесу в Україні | |
Yuliia Zemlina, Olena Lifirenko | 121-131 |
БЕЗПЕКА НАДАННЯ ПОСЛУГ
Теорeтичні oснови забезпечення безпеки в сфері пoслуг | |
Liudmyla Maliuk, Liudmyla Varypaieva | 134-143 |