Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний штат
Заява про конфіденційність
Контактна інформація
Пошук
Пошук
Увійти
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
Том 2 № 1 (2019)
Том 2 № 1 (2019)
DOI:
https://doi.org/10.31866/2616-7468.2.1.2019
Опубліковано:
2019-06-26
Весь випуск
PDF
АСПЕКТИ ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
Інноваційні технології дресінгів із використанням напівфабрикатів ліпідів харчової сировини капсульованих
Olha Tyshchenko, Pavlo Pyvovarov, Oleksandr Nahornyi, Jose Maria Olmo Peinado
12-26
PDF
Інноваційні технології кондитерських виробів геродієтичного призначення з використанням вторинної молочної сировини
Karyna Svidlo
27-35
PDF (English)
Інноваційні технології смакових харчових добавок
Roman Hrushetsky, Iryna Hrynenko, Hans van Klink
36-44
PDF
Інноваційне ультразвукове оброблення рибної сировини
Hryhorii Deinychenko, Dmytro Horielkov, Vitalii Chervonyi, Dmytro Dmytrevskyi, Shukhrat Atakhanov
45-58
PDF
Властивості варених ковбас, вироблених із використанням високого тиску
Valerii Sukmanov, Ihor Kirik, Anatolii Palash
59-83
PDF
Конкурентопридатність кулінарної продукції функціонального призначення
Mykhailo Peresichnyi, Svitlana Peresichna
84-93
PDF
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів функціонального призначення для учнів
Anna Sobko
94-108
PDF
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Значення сфери гостинності в управлінні сучасним мегаполісом
Zdzislaw Siorage, Yurii Kariahin, Mykhailo Manov
110-120
PDF
Тенденції розвитку готельного бізнесу в Україні
Yuliia Zemlina, Olena Lifirenko
121-131
PDF
БЕЗПЕКА НАДАННЯ ПОСЛУГ
Теорeтичні oснови забезпечення безпеки в сфері пoслуг
Liudmyla Maliuk, Liudmyla Varypaieva
134-143
PDF
Подати статтю
Подати статтю
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів
Ключові слова
Поточний номер