Том 2, № 1 (2019)

DOI: https://doi.org/10.31866/2616-7468.2.1.2019

Весь випуск

Переглянути або завантажити весь випуск PDF

Зміст

АСПЕКТИ ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Інноваційні технології дресінгів із використанням напівфабрикатів ліпідів харчової сировини капсульованих PDF
Olha Tyshchenko, Pavlo Pyvovarov, Oleksandr Nahornyi, Jose Maria Olmo Peinado 12-26
Інноваційні технології кондитерських виробів геродієтичного призначення з використанням вторинної молочної сировини PDF (English)
Karyna Svidlo 27-35
Інноваційні технології смакових харчових добавок PDF
Roman Hrushetsky, Iryna Hrynenko, Hans van Klink 36-44
Інноваційне ультразвукове оброблення рибної сировини PDF
Hryhorii Deinychenko, Dmytro Horielkov, Vitalii Chervonyi, Dmytro Dmytrevskyi, Shukhrat Atakhanov 45-58
Властивості варених ковбас, вироблених із використанням високого тиску PDF
Valerii Sukmanov, Ihor Kirik, Anatolii Palash 59-83
Конкурентопридатність кулінарної продукції функціонального призначення PDF
Mykhailo Peresichnyi, Svitlana Peresichna 84-93
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів функціонального призначення для учнів PDF
Anna Sobko 94-108

АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

Значення сфери гостинності в управлінні сучасним мегаполісом PDF
Zdzislaw Siorage, Yurii Kariahin, Mykhailo Manov 110-120
Тенденції розвитку готельного бізнесу в Україні PDF
Yuliia Zemlina, Olena Lifirenko 121-131

БЕЗПЕКА НАДАННЯ ПОСЛУГ

Теорeтичні oснови забезпечення безпеки в сфері пoслуг PDF
Liudmyla Maliuk, Liudmyla Varypaieva 134-143