Перейти до головного Перейти в головне навігаційне меню Перейти на нижній колонтитул сайту
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації
  • Поточний випуск
  • Архіви
  • Про нас
    • Про журнал
    • Подання
    • Редакційний штат
    • Заява про конфіденційність
    • Контактна інформація
Пошук
  • Увійти
Пошук
  1. Головна /
  2. Пошук

Пошук

Додаткові фільтри

Додаткові фільтри

пюре Löschen
Сортувати результати за:   
1 - 4 з 4 результатів

Технологічні аспекти використання плодів айви в технології морозива

Julia Nakonechna, Inna Tіurikova
59-68
2020-06-19

Інноваційні технології кондитерських виробів із використанням пюре з обліпихи

Oleksandra Horobets, Yulia Levchenko, Anzhela Boroday
80-93
2020-06-19

Моделювання рецептурного складу напівфабрикатів білково-вуглеводних

Kateryna Sefikhanova, Vladyslav Prymenko, Anna Helikh
25-36
2020-06-19

Вплив борошняних безглютенових композицій на якісні показники капкейків із бісквітного тіста

Карина Свідло, Тетяна Гавриш, Ольга Даниленко, Сергій Красовський
122-136
2021-06-22
1 - 4 з 4 результатів
English Українська

Подати статтю

Подати статтю

Інформація

  • Для читачів
  • Для авторів
  • Для бібліотекарів
Ключові слова

Поточний номер

  • Логотип Atom
  • Логотип RSS2
  • Логотип RSS1

Про нас

  • Процес рецензування
  • Політика антиплагіату
  • Редакційна політика
  • Редакційний штат
  • Контактна інформація

Авторам

  • Вимоги до подання
  • Керівництво для авторів
  • Положення про авторські права
  • Галузь та проблематика
  • Плата за публікацію
Про цю видавничу систему