Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний штат
Заява про конфіденційність
Контактна інформація
Пошук
Пошук
Увійти
Пошук
Пошук
Головна
/
Пошук
Пошук
Пошук статей
Додаткові фільтри
З
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
січня
лютого
березня
квітня
травня
червня
липня
серпня
вересня
жовтня
листопада
грудня
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
По
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
січня
лютого
березня
квітня
травня
червня
липня
серпня
вересня
жовтня
листопада
грудня
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Автори
Додаткові фільтри
Ключове слово
якість
Löschen
Пошук
Сортувати результати за:
Релевантністю
Автором
Випуском
Датою публікації
Назвою статті
Прямий порядок
Зворотній порядок
1 - 8 з 8 результатів
Дослідження якості спирту, отриманого шляхом зброджування висококонцентрованого зернового сусла різними расами дріжджів
Світлана Ковальчук, Тетяна Мудрак, Аліна Наконечна
158-168
2021-06-22
Ефективні способи зберігання вина в закладах ресторанного господарства
Сергій Неіленко, Ірина Цирулик
174-185
2024-05-15
Категорія «якість» у контексті функціонування підприємств готельно-ресторанного бізнесу
Valentyna Rusavska
114-126
2018-12-26
Аналіз питань впровадження безвідходного перероблення молочної сировини у промислових умовах
Григорій Дейниченко, Василь Гузенко, Дмитро Дмитревський, Інна Золотухіна, Олександр Омельченко
81-96
2023-04-30
Якість кулінарної продукції функціонального призначення для студентів
Mykhailo Peresichnyi, Svitlana Peresichna
42-56
2018-06-29
Якість як визначальний фактор задоволення потреб споживачів продукції та послуг ресторанного бізнесу
Валентина Русавська, Сергій Неіленко
148-158
2022-06-30
Інноваційна технологія глазурованих шоколадом багатошарових чипсів
Ігор Дударєв, Світлана Панасюк, Ірина Тараймович
131-146
2022-06-30
Технологія солодких страв із використанням дієтичних добавок для закладів ресторанного господарства
Ірина Калугіна, Надія Дзюба, Аліна Дубина
110-124
2023-04-30
1 - 8 з 8 результатів
Подати статтю
Подати статтю
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів
Ключові слова
Поточний номер