Перейти до головного Перейти в головне навігаційне меню Перейти на нижній колонтитул сайту
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації
  • Поточний випуск
  • Архіви
  • Про нас
    • Про журнал
    • Подання
    • Редакційний штат
    • Заява про конфіденційність
    • Контактна інформація
Пошук
  • Увійти
Пошук
  1. Головна /
  2. Пошук

Пошук

Додаткові фільтри

Додаткові фільтри

моделювання Löschen
Сортувати результати за:   
1 - 5 з 5 результатів

Моделювання крафтової технології вареної ковбаси «Фірмова плюс»

Anna Helikh, Marina Samilyk, Vladyslav Prymenko, Olha Vasylenko
237-251
2020-12-21

Моделювання інноваційної технології плодово-ягідних десертів

Volodymyr Polyovyk, Iryna Koretska, Oleg Kuzmin, Тetiana Zinchenko
221-236
2020-12-21

Математично-аналітична оцінка якості паштетних продуктів

Віктор Гуць, Ольга Коваль, Світлана Бондар
332-344
2021-12-28

Моделювання рецептурного складу напівфабрикатів білково-вуглеводних

Kateryna Sefikhanova, Vladyslav Prymenko, Anna Helikh
25-36
2020-06-19

Дослідження теплообміну в процесі уварювання овочевого соку

Oleksandr Cherevko, Olga Mayak, Stanislav Kostenko, Aziz Sardarov
224-238
2019-12-23
1 - 5 з 5 результатів
English Українська

Подати статтю

Подати статтю

Інформація

  • Для читачів
  • Для авторів
  • Для бібліотекарів
Ключові слова

Поточний номер

  • Логотип Atom
  • Логотип RSS2
  • Логотип RSS1

Про нас

  • Процес рецензування
  • Політика антиплагіату
  • Редакційна політика
  • Редакційний штат
  • Контактна інформація

Авторам

  • Вимоги до подання
  • Керівництво для авторів
  • Положення про авторські права
  • Галузь та проблематика
  • Плата за публікацію
Про цю видавничу систему