Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний штат
Заява про конфіденційність
Контактна інформація
Пошук
Пошук
Увійти
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
Том 6 № 2 (2023)
Том 6 № 2 (2023)
DOI:
https://doi.org/10.31866/2616-7468.6.2.2023
Опубліковано:
2023-11-30
Весь випуск
PDF
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Інформаційно-комунікативні та логістичні технології організації обслуговування клієнтів готелю
Оксана Полінкевич
150-170
PDF
Сучасні технології HR-менеджменту в готельно-ресторанному бізнесі: аутсорсинг vs. аутстафінг
Галина Кушнірук
171-183
PDF
Особливості розвитку індустрії гостинності в Україні
Оксана Громик, Ксенія Приходько
184-198
PDF
Обґрунтування бізнес-ідеї розроблення та реалізації проєкту «Вулична їжа»
Марина Колеснікова, Вадим Рєзніков, Олена Круглова, Світлана Юрченко
199-212
PDF
ІННОВАЦІЙНІ ХАРЧОВІ ТА РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Розроблення композицій пивних напоїв із «вівсяним молоком» та соками
Ігор Дударєв
214-231
PDF
Інноваційний спосіб підготовки бутильованої води для закладів індустрії гостинності
Олексій Федосов, Ольга Дулька, Віталій Прибильський, Олена Шидловська, Тетяна Іщенко, Ірина Карсим
232-246
PDF
Момордика харантія – перспективна сировина для оздоровчих і крафтових продуктів
Ірина Гріненко, Роман Грушецький, Любомир Хомічак
247-257
PDF
Вплив горобинового порошку на фізико-хімічні та мікробіологічні показники хліба із пшеничного борошна
Марина Самілик, Алла Лисенко
258-270
PDF
Подати статтю
Подати статтю
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів
Ключові слова
Поточний номер