Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний штат
Заява про конфіденційність
Контактна інформація
Пошук
Пошук
Увійти
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
Том 6 № 1 (2023)
Том 6 № 1 (2023)
DOI:
https://doi.org/10.31866/2616-7468.6.1.2023
Опубліковано:
2023-04-30
Весь випуск
PDF
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Форсайт розвитку ресторанного бізнесу
Людмила Бовш, Ігор Комарніцький, Ксенія Приходько, Оксана Олійник
8-26
PDF
Digital технології – важливий фактор розвитку ресторанного бізнесу
Василь Морохович, Богдан Морохович
27-36
PDF (English)
Особливості формування іміджу ресторанів за спеціальними замовленнями (Catering)
Наталія Кирніс
37-47
PDF
ІННОВАЦІЙНІ ХАРЧОВІ ТА РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Перспективна рослинна сировина для нових ферментованих напоїв
Роман Грушецький, Ірина Гріненко, Любомир Хомічак
50-66
PDF
Технологія борошняних кондитерських виробів із дієтичною добавкою «Бактосила»
Світлана Пересічна, Анна Собко, Едуард Поплавський, Микита Солімчук
67-80
PDF
Аналіз питань впровадження безвідходного перероблення молочної сировини у промислових умовах
Григорій Дейниченко, Василь Гузенко, Дмитро Дмитревський, Інна Золотухіна, Олександр Омельченко
81-96
PDF
Газохроматографічне визначення складу жирних і органічних кислот у добавці дієтичній селен-білковій
Владислав Применко, Микола Головко, Тетяна Головко, Ганна Новік, Пилип Бабіч
97-109
PDF (English)
Технологія солодких страв із використанням дієтичних добавок для закладів ресторанного господарства
Ірина Калугіна, Надія Дзюба, Аліна Дубина
110-124
PDF
Органолептичний аналіз бісквіта круглого з додаванням білкововмісної сировини
Ольга Середа, Оксана Мельник
125-139
PDF
Подати статтю
Подати статтю
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів
Ключові слова
Поточний номер