Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний штат
Заява про конфіденційність
Контактна інформація
Пошук
Пошук
Увійти
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
Том 5 № 2 (2022)
Том 5 № 2 (2022)
DOI:
https://doi.org/10.31866/2616-7468.5.2.2022
Опубліковано:
2022-12-27
Весь випуск
PDF
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Кіберзахист готельних брендів
Ірина Верезомська, Людмила Бовш, Ксенія Приходько, Христина Баклан
190-209
PDF
Інвестиційна привабливість готельно-ресторанного та туристичного бізнесу в Україні: фінансові індикатори внутрішніх загроз
Лариса Докієнко, Віктор Тринчук
210-228
PDF
Дослідження інноваційних рішень для оновлення існуючих бізнес-моделей і сучасних сервісних технологій у ресторанному бізнесі
Олена Завадинська, Галина Ніколайко, Марина Огороднік
229-238
PDF
Сучасні підходи до роботизації сервісних процесів в закладах ресторанного господарства
Сергій Неіленко, Анастасія Фогель, Євгенія Гуща, Оксана Олійник
239-249
PDF
Аналіз сучасного стану кавової індустрії в Україні
Оксана Громик
250-266
PDF
ІННОВАЦІЙНІ ХАРЧОВІ ТА РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Підвищення ефективності процесу очищення від луски тушок коропа Cyprinus carpio за рахунок використання ультразвукової обробки
Григорій Дейниченко, Віталій Червоний, Віталій Кононикін, Василь Гузенко, Олександр Омельченко
268-280
PDF
Використання нетрадиційної сировини у технології виробництва йогурту
Марина Самілик, Євгенія Демидова
281-291
PDF
Розробка експериментальної установки дослідження структурно-механічних властивостей м’ясної сировини та процесу її різання
Дмитро Горєлков, Дмитро Дмитревський, Катерина Сефіханова, Валерія Мироненко, Олена Гладкова
292-302
PDF
Якість овочевих супів-пюре з використанням білкововмісної сировини
Максим Рибаченко, Ганна Березова, Володимир Польовик, Ірина Корецька
303-315
PDF
Подати статтю
Подати статтю
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів
Ключові слова
Поточний номер