Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний штат
Заява про конфіденційність
Контактна інформація
Пошук
Пошук
Увійти
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
Том 4 № 2 (2021)
Том 4 № 2 (2021)
DOI:
https://doi.org/10.31866/2616-7468.4.2.2021
Опубліковано:
2021-12-28
Весь випуск
PDF
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
SMM-просування інноваційних послуг у готельно-ресторанному бізнесі в умовах COVID-19
Оксана Полінкевич
206-222
PDF
Реновація діючих та проєктування нових форматів бізнес-моделей у ресторанному бізнесі: процесно-інноваційний підхід
Олена Плюта
223-234
PDF (English)
Система контролінгу в готельно-ресторанному бізнесі: концептуальний підхід
Лілія Гончар, Ольга Аухімік
235-247
PDF
Удосконалення системи антикризового управління в готельному бізнесі
Любов Ліпич, Оксана Хілуха, Мирослава Кушнір, Іванна Матвійчук
248-267
PDF
Управління готельно-ресторанним комплексом на засадах енергоефективності
Оксана Миколюк
268-282
PDF
ІННОВАЦІЙНІ ХАРЧОВІ ТА РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Розроблення технології тістового напівфабрикату «Мигдальний» для чизкейків
Людмила Дейниченко, Володимир Бахмач, Григорій Дейниченко, Тамара Кравченко
284-298
PDF
Вплив параметрів процесу субкритичної водної екстракції на ефективність вилучення ізофлавонів із соєвого шроту
Валерій Сукманов, Олена Ковальчук
299-315
PDF
Нaукове обґрунтування технології напою функціонального призначення на основі соку горобини з використанням рослинних екстрактів
Наталія Стеценко, Ірина Гойко
316-329
PDF (English)
ЯКІСТЬ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ
Математично-аналітична оцінка якості паштетних продуктів
Віктор Гуць, Ольга Коваль, Світлана Бондар
332-344
PDF
Дослідження показників якості та безпечності майонезу на основі конопляної олії
Анна Геліх, Владислав Применко, Ольга Василенко, Іван Приходько
345-360
PDF
Подати статтю
Подати статтю
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів
Ключові слова
Поточний номер