Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний штат
Заява про конфіденційність
Контактна інформація
Пошук
Пошук
Увійти
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
Том 4 № 1 (2021)
Том 4 № 1 (2021)
DOI:
https://doi.org/10.31866/2616-7468.4.1.2021
Опубліковано:
2021-06-22
Весь випуск
PDF
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Оцінка бальнеологічних ресурсів для потреб курортних закладів розміщення Івано-Франківської області
Володимир Клапчук, Леся Польова, Ігор Макарук, Раїса Загнибіда
12-27
PDF (English)
Роль міленіалів у формуванні бренда готельно-ресторанного бізнесу
Оксана Полінкевич
28-38
PDF (English)
Менторинг та Agilе: точки дотику в управлінні рестораном
Людмила Бовш, Ігор Комарніцький, Оксана Олійник
39-53
PDF
ІННОВАЦІЙНІ ХАРЧОВІ ТА РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ
Використання харчової комбінаторики при розробленні овочевих страв покращеного амінокислотного складу
Михайло Пересічний, Світлана Пересічна, Анна Собко
56-72
PDF (English)
Впровадження штучного інтелекту в закладах ресторанного господарства
Сергій Неіленко, Валентина Русавська
73-86
PDF (English)
Розроблення технології зраз рибних січених для закладів ресторанного господарства
Ірина Дітріх, Тетяна Сильчук, Тетяна Туз
87-104
PDF
Удосконалення технологічних ліній кондитерського цеху в закладах ресторанного господарства, що спеціалізуються на виробництві продукції підвищеної харчової цінності
Вікторія Шелудько, Галина Ряшко
105-120
PDF
ЯКІСТЬ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ
Вплив борошняних безглютенових композицій на якісні показники капкейків із бісквітного тіста
Карина Свідло, Тетяна Гавриш, Ольга Даниленко, Сергій Красовський
122-136
PDF (English)
Дослідження оригінальних сортів меду
Леонора Адамчук, Наталія Дудченко, Діна Лісогурська, Катерина Пилипко
137-157
PDF
Дослідження якості спирту, отриманого шляхом зброджування висококонцентрованого зернового сусла різними расами дріжджів
Світлана Ковальчук, Тетяна Мудрак, Аліна Наконечна
158-168
PDF (English)
Подати статтю
Подати статтю
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів
Ключові слова
Поточний номер